Program Visibel

Storytelling er årets røde tråd for Visibel fagdagene!

Storytelling er et av sterkeste virkemidlene vi har innen kommunikasjon, grafisk design og markedsføring. Hjernen vår elsker historier. De appellerer til følelsene våre og hjelper oss til å forstå omgivelsene vi er en del av. Storytelling skaper mening, utvikler kultur, bygger brand, påvirker, selger og får ting til å skje.

 

Programmet er straks spikret! Denne siden oppdateres fortløpende!

 

Tidsplan:

Torsdag 7. mars kl. 09.00 - 16.00
Fredag 8. mars kl. 09.00 - 15.00

NRK-suksessen: Hodet i klemme 

Programserien "Hodet i klemme" (NRK) har vunnet Gullruten to år på rad for beste karakterdrevne dokumenterserie (NRK). NRK-regissør Kim Peder Rismyhr gir oss gullresepten bak suksessen og spennende innsikt i hvordan historiefortelling samlet flere hundre tusen mennesker uten noen kjennskap til bryting foran tv-skjermen.

Europas beste lokalavis er norsk

De satser på grafisk design og storytelling! Europas beste lokalavis er norsk. Hallingdølen er vinner av European Newspaper Award gjennom flere år. Hemmeligheten er storytelling med vekt på visuelle virkemidler - i en bransje som prioriterer det mer og mer vekk. Dette må du få med deg!

Hvilken historie vil du skal bli fortalt om livet i bransjen?

Vi må snakke om et arbeidsliv i endring, byråbransjen, stillingsannonser, bærekraft og konkurransekraft. Når er du utdatert? Hvorfor ble det sånn? Din egen eller hverandres lykkes smed? Hvilken historie vil du skal bli fortalt om bransjen din? Det blir paneldebatt.

Triks i Adobe-universet

Som et av Norges største kunnskapssentre på visuell kommunikasjon byr IGM på lynkurs, tips og triks i Adobe-programmer. Detaljer kommer!

Det kommer mer!

Puslespillet er snart komplett! Vi kommer med flere nyheter om årets program forløpende. Følg med. I mellomtiden kan du sikre deg plass.

Hvorfor Visibel?

Listen for hva en kreatør bør kunne blir stadig lengre, og kravene til ferdigheter spenner seg over flere nye fagområder. Visibel har som mål at du som jobber eller er utdannet innen visuell kommunikasjon skal holde deg oppdatert samt kjenne din verdi og dine rettigheter. Det har vært et avgjørende element at Visibel skal være tilgjengelig for alle, dermed har vi sørget for en meget lav billettpris for alle deltakere. Velkommen til to spennende og fargerike dager i Oslo! Visibel fagdagene arrangeres av IGM i samarbeid med Fellesforbundet.

Hva er Visibel?

Visibel er fagdagene for deg som er utdannet innen eller jobber med design, kommunikasjon, markedsføring eller mediefag. To dager spekket med faglig påfyll og inspirasjon!

Visibel 7. - 8. mars 2024 - Vega Scene i Oslo

Tegnebrett 1

Trenger du overnatting?

Du får gode får gode priser på overnatting som medlem i Fellesforbundet. Medlemmer i Fellesforbundet får reduserte priser på Nordic Choice Hotels og Scandic Hotels gjennom LO Favør.

 

Hvis du er medlem av Fellesforbundet avd. 850, Oslo grafiske fagforening kan du i tillegg søke støtte til reisen hvis du bor utenbys. Dette gjøres gjennom Grafisk stipendordning.

afterwork

Bli med på After Work den 7. mars

Hold av ettermiddagen og sett av tid til nerding med kjente og ukjente kolleager innen design og kommunikasjon. Etter det faglige på torsdag 7. mars blir det mingling  og hygge på Vega Scene. Velkommen til After Work på Visibel!

Visibel arrangeres av IGM AS, Norges største kunnskapssenter innen digital kommunikasjon. Arrangeres i samarbeid med  Fellesforbundet.

Samarbeid IGM og Fellesforbundet