Om oss

Listen for hva en kreatør bør kunne blir stadig lengre, og kravene til ferdigheter spenner seg over flere nye fagområder. Visibel har som mål at du som jobber eller er utdannet innen visuell kommunikasjon skal holde deg oppdatert samt kjenne din verdi og dine rettigheter. I tillegg til faglig påfyll og inspirasjon inviterer vi også bransjeledere og rekrutterere til en prat om forventninger. Dette kan bli en spennende paneldebatt der du er velkommen til å bidra med dine spørsmål. Det har vært et avgjørende element at Visibel skal være tilgjengelig for alle, dermed har vi sørget for en meget lav billettpris for alle deltakere, kun 850 kr for begge dager. Velkommen til to spennende og fargerike dager i Oslo! Visibel fagdagene arrangeres av IGM i samarbeid med Fellesforbundet og Grafill.

logorekke2samarbeid_partner

IGM

IGM AS er Norges største kunnskapssenter med kurs og høgskolestudier innen digital  kommunikasjon, digital markedsføring, Adobe programmer og webdesign. I tillegg arrangerer vi årlige konferanser som MakingDesign – Skandinavias største design og Adobekonferanse. Høgskolestudier bl.a. i Interaksjonsdesign, digital rådgiver, markedsføring.

Grafill

Grafill er en organisasjon for alle som arbeider eller utdanner seg innen design og illustrasjon. Våre 1400 medlemmer tilbyr tjenester innen bl.a. design, illustrasjon, animasjon, motion design. Viktigste oppgave er å styrke medlemmers rammebetingelser, og med lokallag og faggrupper skape arenaer for inspirasjon, engasjement og faglig fellesskap.

Fellesforbundet

Fellesforbundet organiserer bl.a. arbeidstakere innen den grafiske bransjen. Med mer enn 160.000 medlemmer er vi Norges største fagforbund i privat sektor, og nest største i LO. Våre medlemmer jobber f.eks. i byrå- og avisbransjen eller er selvstendige næringsdrivende. Vi fremmer deres lønns- og arbeidsvilkår, og skaper en møteplass for bransjen.

Kontaktpersoner

Trine

Trine Skaug Væråmoen

IGM

Daglig leder

trine@igm.no

+47 905 14 165

Eline

Eline Garmaker

IGM

Markedssjef

eline@igm.no

+47 456 01 903

iwa

Iwa N. Reiersen

GRAFILL

Prosjektleder og kurator

iwa@grafill.no

+47 988 13 041

ina

Ina Susanne Karlsen

FELLESFORBUNDET
avd. 850, Oslo grafiske fagforening

Kommunikasjonsrådgiver

isk@fellesforbundet.org

+47 484 41 480

Visibel fagdagene foregår på Youngs, Youngstorget 3, 0181 Oslo.

Spørsmål om arrangementet? Send epost til IGM eller ring oss på tlf. 23376400.

logorekke2samarbeid_partner