Om Visbel

Listen for hva en kreatør bør kunne blir stadig lengre, og kravene til ferdigheter spenner seg over flere nye fagområder.

Visibel har som mål at du som jobber eller er utdannet innen visuell kommunikasjon skal holde deg oppdatert samt kjenne din verdi og dine rettigheter. I tillegg til faglig påfyll og inspirasjon inviterer vi også bransjeledere og rekrutterere til en prat om forventninger. Dette kan bli en spennende paneldebatt der du er velkommen til å bidra med dine spørsmål.

Det har vært et avgjørende element at Visibel skal være tilgjengelig for alle, dermed har vi sørget for en meget lav billettpris for alle deltakere, kun 1500 kr for begge dager. (750 for studenter - 50 plasser førstemann til mølla!)

Velkommen til to spennende og fargerike dager i Oslo!
Visibel fagdagene arrangeres av IGM i samarbeid med Fellesforbundet og Kreativt forum.

Samarbeid IGM og Fellesforbundet

IGM

IGM AS er Norges største kunnskapssenter med kurs og høgskolestudier innen digital  kommunikasjon, digital markedsføring, Adobe programmer og webdesign.

I tillegg arrangerer vi årlige konferanser som MakingDesign – Skandinavias største design og Adobekonferanse. Høgskolestudier bl.a. i Interaksjonsdesign, digital rådgiver, markedsføring.

Fellesforbundet

Fellesforbundet organiserer bl.a. arbeidstakere innen den grafiske bransjen.

Med mer enn 160.000 medlemmer er vi Norges største fagforbund i privat sektor, og nest største i LO. Våre medlemmer jobber f.eks. i byrå- og avisbransjen eller er selvstendige næringsdrivende.

Vi fremmer deres lønns- og arbeidsvilkår, og skaper en møteplass for bransjen.

Kontaktpersoner

Frode_Aleksander_Rismyhr skalert 2 IGM

Frode Aleksander Rismyhr

IGM

Kommunikasjons- og markedssjef

frode@igm.no

+47 916 92 412

ina

Ina Susanne Karlsen

FELLESFORBUNDET
avd. 850, Oslo grafiske fagforening

Kommunikasjonsrådgiver

isk@fellesforbundet.org

+47 484 41 480